Despre Noi

Povestea Miramax

Suntem aici deoarece iubim ingredientele de calitate superioară. Și ne dorim aceleași standarde înalte și pentru familia ta oriunde v-ați afla: acasă sau la restaurant. Din acest motiv, în 2012 am pus bazele Miramax - o companie prin care ne-am propus să intermediem accesul tuturor iubitorilor de produse premium la o selecție atentă de ingrediente pentru preparate culinare. Mic dejun acasă în pijamale, brunch cu prietenii în oraș, prânz duminical în familie, întâlnire de business la restaurantul preferat sau o ieșire la un pahar de vin, toate acestea amplifică în noi sentimentul de “împreună” care stă la baza activității noastre.

De-a lungul timpului am călătorit, am gustat și am degustat mii de produse. Însă, le-am selecționat doar acelea pe care le-am considerat îndeajuns de bune încât să ajungă pe rafturile colaboratorilor din retail, în bucătăriile partenerilor noștri din rețeaua HoReCa și pe mesele tuturor clienților Home Delivery.

Treptat ne-am transformat dintr-un mic business de familie într-o afacere a cărei preocupări constante sunt inovarea, consolidarea și extinderea parteneriatelor strategice. Abordarea Miramax presupune suport permanent oferit antreprenorilor din industrie, know-how și o echipă de profesioniști pasionați, gata să ofere consultanță de top în orice moment.

E foarte posibil ca iubirea să treacă prin stomac. Pasiunea pentru arta culinară, pe de altă parte, pornește din inimă, trece prin stomac și ajunge mai presus de imaginație.

Misiune

Să oferim cele mai bune produse și servicii clienților noștri, la un preț competitiv.

Viziune

Să fim furnizorul numărul 1 pentru clienții HoReCa de pe zonele acoperite, partener de încredere pentru dezvoltarea unei afaceri de succes.

Valorile noastre

Oamenii sunt cea mai importantă resursă a noastră. Calitatea produselor și a serviciilor sunt imediat următoarele.

Inovație
Calitate
Promptitudine
Diversitate