Modalități de Plată

Modalități de plată

I. Costul produselor:

Toate produsele de pe site-ul www.miramax.ro sunt afișate cu TVA și exprimate în RON.

II. Costul transportului: 

Comanda minimă este de 150 lei iar costul transportului este suportat integral de către www.miramax.ro. 

III. Modalități de plată:

Ramburs cu numerar sau card: Plata produselor comandate se poate face integral atunci când livratorul ajunge cu produsele la dumneavoastră. Valoarea plătită va cuprinde exclusiv valoarea produselor comandate și va fi în lei.

Plata cu card:

Online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). 

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. 

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 

 - "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. 

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!