Modalități de Plată

Modalități de plată

I. Costul produselor:

Toate produsele de pe site-ul www.miramax.ro sunt afișate cu TVA și exprimate în RON.

II. Costul transportului: 

Comanda minimă este de 200 lei iar costul transportului este suportat integral de către www.miramax.ro la comenzile livrate prin curierii Miramax. Pentru livrările prin curier rapid costul transportului este de 35 lei. Comenzile cu suma totală peste 400 lei beneficiază de transport gratuit.

III. Modalități de plată:

Online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). 

Această modalitate de plată necesită completarea unui formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. 

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 

 - "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. 

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!