REGULAMENT BLACK WEEK

  1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL 

ORGANIZATOR: MIRAMAX IMPORT EXPORT SRL cu sediul social în Str. Ion Negoițescu nr. 9D, Cluj-Napoca, România având codul unic de înregistrare 29952301, număr de ordine în registrul comerțului J12/775/2012. 

Regulamentul va fi făcut public online și este valabil gratuit oricui. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament și își asumă responsabilitatea pentru orice încălcare a regulamentului.

  1. CONDIȚII DE PARTICIPARE

Campania se adresează tuturor clienților miramax.ro. Campania promoțională este deschisă tuturor cetățenilor, persoane fizice, cu domiciliul stabil în România. 

  1. ACCEPTAREA REGULILOR

Folosirea ofertelor din campania BLACK WEEK implică acceptarea tuturor regulilor campaniei organizate de Miramax Import Export.

  1. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfășoară de pe data de 22 noiembrie 2021, de la ora 00:01, până pe 28 noiembrie 2021, la 23:59. 

  1. MECANISMUL CAMPANIEI

Orice persoană care dorește să beneficieze de oferta de BLACK WEEK de pe site-ul miramax.ro trebuie să pună în coș produsele pe care și le dorește. Reducerea se aplică automat la toate produsele cu excepția celor din categoriile: Pachete de vin și Coșuri cadou.

Comanda minimă trebuie să fie de 200 de lei și după aplicarea ofertei. 

   6. TERMENI ȘI CONDIȚII 

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea campaniei, cât și securitatea și corectitudinea acesteia. 

Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice client care încearcă să fraudeze sau fraudează campania. 

  *Prin participarea la campaniei, participanții acceptă și respectă prezentul regulament.