REGULAMENT PROMOȚIE PAȘTE

  1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL 

ORGANIZATOR: MIRAMAX IMPORT EXPORT SRL cu sediul social în Str. Ion Negoițescu nr. 9D, Cluj-Napoca, România având codul unic de înregistrare 29952301, număr de ordine în registrul comerțului J12/775/2012. 

Regulamentul va fi făcut public online și este valabil gratuit oricui. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament și își asumă responsabilitatea pentru orice încălcare a regulamentului.

  1. CONDIȚII DE PARTICIPARE

Campania se adresează tuturor clienților miramax.ro. Campania promoțională este deschisă tuturor cetățenilor, persoane fizice, cu domiciliul stabil în România. 

  1. ACCEPTAREA REGULILOR

Folosirea codului corespunzător campaniei, respectiv PAȘTE2022, implică acceptarea tuturor regulilor campaniei organizate de Miramax Import Export.

  1. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfășoară de pe data de 11 aprilie 2022, de la ora 00:01, până pe 24 aprilie 2022, la 23:59. 

  1. MECANISMUL CAMPANIEI

Orice persoană care dorește să beneficieze de oferta de Paște de pe site-ul miramax.ro trebuie să aplice codul de reducere PAȘTE2022 fie prin introducerea manuală a acestuia înainte de finalizarea comenzii, fie apăsând butonul APLICĂ CODUL de pe vizualurile de campanie. 

Codul de reducere nu se cumulează cu alte promoții. Comanda minimă trebuie să fie de 200 de lei și după aplicarea codului de reducere.

   6. TERMENI ȘI CONDIȚII 

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea campaniei, cât și securitatea și corectitudinea acesteia. 

Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice client care încearcă să fraudeze sau fraudează campania. 

  *Prin participarea la campaniei, participanții acceptă și respectă prezentul regulament.