Orice iubitor de vită știe că tagliata este unul dintre acele preparate care scoate tot ce e mai bun și gustos din vită. Pentru cei care nu ați mai gustat tagliata niciodată... acesta este începutul unei delicioase prietenii!
Tagliata este o bucată de carne de vită dezosată, gătită la grătar, servită în felii. Cuvântul tagliata își ia numele de la verbul italian tagliare, care înseamnă „a tăia.” Pentru a face tagliata de vită, ai nevoie doar de o bucată de vită de calitate și de câteva condimente simple. Rețeta noastră de astăzi alătură două ingrediente speciale, carnea de vită și brânza gorgonzola, care puse la un loc, dau tonul un preparat cu totul deosebit. Urmărește rețeta de mai jos și spune-ne cum ți-a ieșit!
Preparat inspirată din rețetarul Igor, furnizorul numărul 1 de gorgonzola în lume!
[[ recipeID=recipe-8kn64xfyy, title=Tagliata de vită cu cremă de gorgonzola ]]